onsdag 5 oktober 2011

Onsdagstema #77


Since 21April2010
Mycket stimulerande att surfa runt! Men jag tycker det är synd att man måste ha dessa ordkontroller för att slippa spammare. Jag vet inte om det är jag som ser fel eller trycker på fel tangent när jag måste skriva om … och skriva om. Idag börjar paniken sätta in – bara en vecka kvar! Massor ska hinnas innan jag vänder hem till Lund igen. HEMVÄNDA blir temat denna veckan. 

Since 21April2010


Don’t forget to check ….. Håll koll på …..

6 kommentarer:

Pialotta sa...

Det temat får jag fundera på under natten ;) Jag tog bort min ordkontroll för en del kunde helt plötsligt inte kommentera hos mig :(

Bildgatan sa...

Ja, det blir ibland för mycket att alla bokstäver även om det oftast går bra.

Själv ska jag vända hem mot Luleå idag, ska bara packa och dona lite först. I nästa vecka blir det att åka hemifrån igen, mot Östergörland.

Anni sa...

Jag tycker att det är ett otyg med ordkontrollerna - OCH det är inte alltid det fungerar trots att man faktiskt skrivit rätt bokstäver. I Blogger/Blogspot är den automatiska kontrollen så bra att jag aldrig, aldrig fått något spam bland kommentarerna sedan den infördes!

Men vill man ha extra koll kan man alltid införa kommentarsgranskning - nackdelen är då förstås att vi som besöker inte kan ta del av andras kommentarer förrän bloggarna publicerat dem.

Nett sa...

Jättetrist med dessa ordkontroller, i en del bloggar försvinner även det man har skrivit som kommentar om man har skrivit fel ord. Sedan finns det de bloggar som man inte kan kommentera i alls, som har inställt med googlekonto osv, man kan inte lämna en kommentar alls då om man inte har konto där.

Anonym sa...

Jag prövar det nya gränssnittet hos Blogger och vet inte hur jag ska ta bort ordkontrollen. Tycker själv in om dem.
Och här har ju du också ord att skriva. Måste fundera på hemvända.

Bildgatan sa...

Det var verkligen svårt, hade kunnat få en toppenbild på några som vänder "hemåt", åtminstone till vinterbostaden men sabbade det genom att inte stanna. Däremot fick jag se ett fint välkomnande för alla som vänder hemåt.