onsdag 17 november 2010

#31 - TRASSEL

Tala om problem senaste tiden! Först hårddiskkraschen och nu TELIA som inte fungerar sedan i torsdags! Jag lånar makens dongel men den fungerar inte så värst bra och är slö som bara den! TRASSEL blir temat denna veckan. -


10 kommentarer:

Pysselfarmor sa...

Hjälp!
Fel länk på 2. Pysselfarmor!
Vet ej om du kan få bort det...

Mona sa...

Det gick inte att kommentera under din bild. Skriver här i stället.

Gillar din bild. Man kan verkligen slå knutar på sig själv när man ska behöva tampas med olika myndigheter och företag. Hoppas det löser sig SNABBT för dig.

"Lillagul" sa...

Inget kul med vare sig hårddisk krasch eller problem med Telia :(
Hoppas du inte förlorade alltför mycket i kraschen !!!

Anni sa...

Jag försöker kommentera hos dig, Birgitta, men det fungerar inte det heller :-(

Pialotta sa...

Trassel i dubbel bemärkelse på din blogg.. kommentaren fick jag inte iväg som vanligt.. ja, det börjar bli en vana nu med trassel på din fotoblogg;)

Så här skrev jag:


Så himla trassligt du har det.. förstår din situation.. men du har en så himla vacker bild så det så.. trassel är inget kuligt.. hoppas det fixar sig snart:) Ha de.. gott:) Hoppas det inte trasslar till sig här att få iväg kommentaren igen här;)

B i r g i t t a sa...

Tack för allt medkännande! Strulet hos mig tycks inte ha ngn ände just nu. Min fotoblog har låst sig totalt - varken jag eller servervärden kan logga in och komma åt den. Jag får se vad det blir för lösning...... *djup suck*

Unknown sa...

Morrn.

Trassel i m³....

Jag har försökt tidigare i dag att kommentera din "suggustiva" bild...

Det såg ut som "nättrassel"....

Ha de bra.

Hasse A

Anonym sa...

Nog är det trassel, kunde inte lämna kommentar på din sida. Om man är telefonlös så är väl alternativet lös telefon, altså trådlös, om man tål den. Ha tålamod så löser det sig, Anki

Anni sa...

Kikar in i dina bloggar och ser att det fortfarande är krångel med kommentarer - skulle just skriva om din silhuett!

Tur att det går att nå dig här i alla fall!

pialotta sa...

TRUBBEL i din Fotoblogg idag igen.. så här skrev jag om ditt musikinlägg:

Gissa om jag blev häpen och glad, då han kom fram i rampljuset.. såg att Paul Pott gett ut en cd nu.. du vet reklamen på TV är bra att kolla in ibland, då det gäller musik oxså:) Får se nu här om det funkar:) Trevlig helg.
Ps. Denna gången tror jag inte det är tillräckligt många musiklovers som gitter hitta sin musik faktiskt, men lite jobbigt tycker jag det ska vara:) Ds Är man musikälskare så är man.