tisdag 23 oktober 2012

Onsdagstema #132


Since 21April2010

Funderade ett tag på temat för denna onsdagen. Tänkte först “invertera” men trodde att det kanske blev svårt så jag valde “glipa” i stället. Ordet känns lite lustigt när man smakar på det. Har ni någon glipa i närheten? Fri tolkning!
Lycka till! Take care out there!


5 kommentarer:

Pialotta sa...

Glipa? Ja, jag får försöka mig på det om det går ;)

Marit sa...

Endelig klarte jeg å legge inn bidraget mitt litt tidlig. Jippi!! Takk for gøyale fotoutfordringer. Det er like spennende her uke! :)

Violen sa...

Bra att du inte väljer alltför svårt tema! Glipa känns mycket bättre än invertera. Tack för en omväxlande fotoblogg!

Anitas Blogg - Malta sa...

Tack Birgitta för att du håller i Onsdagstemat och ger oss så spännande och fantaisfulla teman. Undrar bara varför, varför varför temat inte kan avslöjas lite tidigare, t.ex på tisdag morgon och sen öppnas för publicering som nu vid midnatt Ti/On. Som det är nu är det helt omöjligt för mig att vara med. Är jag den enda som inte har ett stort bildarkiv att bläddra i för att hitta en passande bild. Är jag den enda som MYCKET hellre tar kameran för att leta, fantisera, klura och gå på upptäcktsfärd inne eller ute för att sen välja bild, kanske redigea och slutligen publicera. Är jag den enda som inte hinner eftersom jag har ett arbete som ofta måste gå före. Medveten om att jag har en vecka på mig att delta är det ändå ett faktum att ca 98 % lägger in sina bidrag under onsdagen. Då vill även jag vara med. Det är kul att kommentera och minst lika roligt och stimulerade att få feedback. Men att lägga in sin bild senare i veckan känns konstigt och inte alls lika kul. Oftast är det ju för de flesta andra utmaningar som gäller då. Jag förstår bara inte hur andra hinner. Idag när jag kikade på förmiddagen var det redan ca 30 som hade gett sina bidrag. Jag hade en hög arbete på mitt skrivbord som väntade ;-) Suck. Hoppas att jag inte är den enda som tycker at det skulle vara mycket roligare och enklare om temat presenterades lite tidigare så man hinner som du skriver "låta fanatsin leka" och "Greppa kameran" Oj, vad långt det blev men det var bara en liten tanke :-)

B i r g i t t a sa...

Tack för era uppmuntrande ord. Blir så glad att ni gillar Onsdagstema :)

Anita - dina synpunkter ska jag ta till mig. Håll koll på min blog:
http://fotochip.blogspot.se/
Ska försöka komma ihåg att publicera temat tidigare :)
Ha det gott!
Birgitta