tisdag 13 november 2012

Onsdagstema #135


Since 21April2010

Denna gången meddelar jag temat tidigt på min egen FOTO-sida. Enligt önskemål från Anita på Malta. Jag fortsätter att testa kvällsfotografering. Temat blir KORSANDE. Fri tolkning!
Lycka till! Take care out there!2 kommentarer:

Anita - Malta sa...

Tack för det Birgitta ;-) Min tanke var bara att det skulle vara så mycket roligare om temat släpptes lite tidigare. Då hinner alla fundera och klura på temat, fotografera, eventuellt redigera och publicera sitt bidrag på Onsdag utan att behöva söka efter passande bilder i arkivet. Vill ju så gärna vara med i veckans fotoutmaningar och lägga ut mitt bidrag helst samma dag, då minst 95 % av alla andra lägger ut sina bilder! Jobbet gör ofta att iallafall jag inte hinner få fram nytagna bilder. Tror och hoppas att det inte bara är jag som uppskattar lite framförhållning. Nu blev det knepigt KORSANDE!! Hmm.. passar ju bra att jag precis ska gå ut en promenad med kameran innan det blir mörkt.

Marit Johansson sa...

Så märkligt, jag har länkat men mitt namn kommer inte upp.. när jag försöker länka igen säger man att jag redan länkat.. kanske bara är en fördröjning!