tisdag 11 juni 2013

Onsdagstema #165


Since 21April2010

Nu är det SOMMAR! När studenterna rusar ut i livet glada och förväntansfulla. Åh vad jag hoppas de kan uppfylla sina önskningar. Hur kan vi hylla dem? Det är viktigt - ja viktigast av allt nästan! Våra ungdomar är ju vår framtid! Ja temat får bli: UNGDOMSHYLLNING. Visst är våra ungdomar värda att hyllas!!?
Fri tolkning!
Lycka till! Take care out there!

Tack till alla som troget följer Onsdagstema och välkomna alla nya deltagare!
7 kommentarer:

Anita - Malta sa...

Visst är de värda att hyllas !! Kan inte annat än att hålla med. Bara lite ont om studenter i min närhet just nu. Får väl gå ut och leta efter glada ungdomar. Men var då ? Det skulle väl vara i Malta´s nöjeskvarter kanske men dit är det lite för långt att gå just nu och den här tiden på dygnet är det nog tomt. Kanske finner jag några i medelhavets varma vatten som ligger o plaskar. Nu fick jag iallafall något att tänka på. Tack för det Birgitta. Myror i huvudet igen alltså ;-) Ungdomshyllning....Hmm..

Annemor sa...

Klart de skal hylles.
Mormor

llh sa...

Absolut värda att hyllas och glädjas. Har däremot inga färska studentbilder så jag skruvade lite på temat :)

Violen sa...

Härligt att kunna glädjas med och åt våra ungdomar och önska dem lycka till i livet! Fick tolka lite fritt, har ingen direkt studentbild och kan inte få det förrän på fredag.

Anonym sa...

Det är lika kul varje år att se hur glada och tacksamma studenterna är, de ser äntligen ljuset i den 12 år långa skoltunneln!

anemonen sa...

Javisst skall vi glädjas med våra ungdomar. Själv tog min svärdotter en fil.kand förra veckan, men inget jobb finns i sikte trots att det är en bred utbildning hon gått.

Huldra sa...

Tok en egen vei selv, men det er nettopp det som er så gøy med disse utmaningene. Takk for at du setter de små grå i gang. Herlig bilde du selv har lagt ut :)