tisdag 18 juni 2013

Onsdagstema #166


Since 21April2010

Förra veckan hann jag inte surfa runt alls. Jag hade alldeles för mycket med fester på gång. Men nu har jag snart hunnit hämta igen mig ;) Jag planerar inte för semester för mina FOTO-utmaningar utan försöker hålla igång de 4 jag har - Onsdagstema - Torsdagstema/I like, BW lördag och Bilden talar sö. Idag satt jag på olika ställen på stan och kollade folk - fotograferade. Jag testade olika inställningar och prövade rött filter för svartvita bilder. Testade också a) hög skärpa -låg kontrast  b) lägre skärpa - högre kontrast. Folk passerade förbi mig där jag satt. Temat blir därför FÖRBIPASSERANDE. Fri tolkning!
Lycka till! Take care out there!


Förbipasserande

Tack till alla som troget följer Onsdagstema och välkomna alla nya deltagare!
4 kommentarer:

Margareta sa...

Låter som ett tema jag skulle kunna hinna med imorgon när jag passerar förbi några orter och får väl se en och annan förbipasserande. Har haft dåligt med tid hela året men ser lite ledig framför mig - nästa onsdag ska jag nog slänga upp benen och vifta lite på tårna. =)

Ha en fin midsommar.

Marit Johansson sa...

Det där med att mixtra med skärpa och kontrast i kameran låter kul, sitta och kolla på folk är ju också ett trevligt nöje :) bilden blev bra!

Anita - Malta sa...

Låter ju riktigt trevligt med många fester på gång :-)
Ingen semester när det gäller att hålla oss sysselsatta med alla dina fototeman !! Det låter bra ;-)

Gillar din bild i s/v. Alltid intressant och kul att fota det som passerar förbi. Verkar också vara roligt att mixtra med inställningar för att skapa och få effekter. Kan ju i värsta fall bli defekter så jag väntar no ett tag.

Pialotta sa...

Tjusigt i svartvitt :)