tisdag 6 januari 2015

Onsdagstema #247


Since 21April2010

Tema: Bordsskick.
Nu är vi en bit in på nya året. Hoppas det börjat bra för er. Själv är jag säker på att detta blir ett bra år :)
Obs! Men jag upptäckte att året jag betalat för på inlinkz går ut den 14 jan. Vet inte om jag vill betala mer. Även om det är trevligt med bilder kanske det går bra att länka i en kommentar. Får se hur jag löser det. Det gäller alla tre utmaningarna.

Bordsskicket helt OK på denna grekiska restaurang i Budapest.
Man får tom köpa deras vin och ta med hem.

Släpp loss fantasin - Tolkningen är absolut helt fri.
Lycka till! Take care out there!


Tack till alla som troget följer Onsdagstema och välkomna alla nya deltagare!

4 kommentarer:

Hanna sa...

Bra att man får både provsmaka och sedan kunna köpa med sig vinet hem. Sådana ställen gillas :-)

Tycker att det är helt okej med att lämna länken i en kommentar istället, inte ska du behöva lägga ut pengar på länkningsverktyg.

Anneli - A'la Foto sa...

Jag tycker det är helt okej med länkar så om du inte vill betala ska du inte göra det! Det är till och med bättre med länkar...blir tydligare tycker jag! :)
Så gör precis som du känner!

Anitas Malta sa...

...fast jag tycker det är bra som det är. Gillar att man kan se bilderna när man länkar men självklart ska inte du betala för kostnande. Tycker istället att du borde FÅ betalt för att du håller i trådarna och låter oss ha kul med alla dina fotoutmaningar ;-) Hur det nu skulle gå till...

Undrar vilka summor det handlar om för dessa länkningsverktyg. Skulle själv inte ha något emot att betala för att låta det vara som det är. Skulle bara kännas bra att iallafall bidragit med något :-) Hör gärna av dig Birgitta !

Freja sa...

Visst är det kul att se bilderna redan i ditt inlägg, men samtidigt är jag med i många utmaningar där länkarna bara läggs i kommentarer, och det funkar det med!